• Archief
Geleense Oldtimer Parade op zondag 30 augustus

Geleense Oldtimer Parade op zondag 30 augustus

Na het succes van de voorgaande jaren zal op zondag 30 augustus 2009 voor de dertiende keer de Geleense Oldtimer Parade georganiseerd worden op de Markt te Geleen (NL). De organisatie van dit grote oldtimer/klassiekerfestival is in handen van de Internationale Historische Automobiel Club. Ook de gemeente Geleen verleent haar medewerking aan dit evenement. Het grote Geleense marktplein en de eromheen liggende terrasjes lenen zich uitstekend voor een dergelijk gebeuren. Er wordt dan ook weer veel publiek verwacht. Het opmerkelijke van dit evenement is, dat er ieder jaar weer een groot aantal bijzondere en uniek voertuigen aanwezig zijn, uit zowel Nederland, Belgie en Duitsland. Er zijn 2 tourritten uitgezet, met tussendoor een lunchpauze op de Markt in Geleen. Bij het vertrek voor een middagrit worden de voertuigen (op vrijwillige basis ) vanaf een podium aan het publiek voorgesteld. Tijdens de ritten worden er attenties uitgedeeld die aangeleverd worden door de sponsoren van het evenement.

terug naar voorpagina