• Archief
Zaterdag 19 september Oldtimerdag Appelscha

Zaterdag 19 september Oldtimerdag Appelscha

Wat zijn ze leuk, auto’s die in de schijnwerpers staan op het terrein van Quality Golfbaan de Hildenberg te Appelscha. De bestelauto van de bakker, de pick-up van de kolenboer, de terreinwagen van de boswachter en de stationwagon van het grote gezin, luxe sportwagens, snelle renwagens, brommers, scooters, snorfietsen, vrachtauto’s, tractoren, draaiorgels, stationair draaiende motoren, et cetera.

Op zaterdag 19 september 2009 vindt er weer een oldtimerdag plaats op Quality Golfbaan de Hildenberg te Appelscha. Ook u kunt aan deze dag kostenloos deelnemen door met één van uw oldtimers aanwezig te zijn. In 2008 waren dat er liefst 1400…. In 2009 verwachten we ruim 1600 voertuigen en rond de 16.000 bezoekers. Ook zijn er deze dag nog diverse andere evenementen. Tevens vindt er een Themamarkt plaats van diverse Historische Verenigingen, Stoom locomotieven, diverse soorten muziek worden er ten gehore gebracht, er zijn streekgerechten, schaalmodellen. Uw deelname aan deze dag met uw oldtimer/klassieker wordt door ons en alle bezoekers bijzonder op prijs gesteld!

Meer informatie op: www.oldtimerdagappelscha.nl

terug naar voorpagina