• Archief
GO Rally voor ondernemend Gelderland

GO Rally voor ondernemend Gelderland

Op 2 september aanstaande wordt het startschot gegeven voor de eerste GO Rally, de rally voor ondernemend Gelderland. De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers uit Gelderland en is met name bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagen en overige bijzondere
auto’s.

De dag begint met een feestelijk ontvangst en de briefing bij BMW Dusseldorp in Epse. Na de start loopt de route over mooie wegen richting de Achterhoek. De uitgebreide lunch vindt plaats in Hummelo, waarna de route langs diverse korte stops naar de IJssel en de Veluwe voert. De finish is bij de eeuwenoude herberg de Woeste Hoeve, waar een gezellig en culinair diner wordt verzorgd. De GO Rally voorziet geheel in de behoefte van ondernemers, werkgevers en beslissers uit Gelderland om elkaar op een gezellige, informele en sportieve wijze te ontmoeten. Nieuwe contacten worden gelegd en bestaande contacten worden aangehaald. Ook is de rally een uitgelezen mogelijkheid om uw beste relaties uit te nodigen en ze te verwennen met een geheel verzorgde rallydag. Er bestaat de mogelijkheid om klassiekers in te huren.

Gestreden wordt er in de volgende categorieën:
• Klassieke automobielen (Classic Events Trofee)
• Moderne automobielen (BMW Dusseldorp Trofee)
• Meest authentieke equipe
• Meest ludieke equipe

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 60 equipes. Meer informatie is te vinden op www.classicsevents.nl

terug naar voorpagina