• Archief
Classic Wings & Wheels Gala op 22 augustus

Classic Wings & Wheels Gala op 22 augustus

In 2001 werd op de vliegbasis Gilze-Rijen het eerste Classic Wings & Wheels Gala gehouden. Zo’n 2500 enthousiaste bezoekers genoten van een uniek evenement. Het samenbrengen van exclusieve historische vliegtuigen en een collectie klassieke auto’s bleek een schot in de roos. Het initiatief van de Rotary Club Oosterhout wordt in 2009 alweer voor de vierde keer herhaald. Samen met de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht en de Historische Automobiel Ren Club is er wederom een spectaculair programma samengesteld.

Op de grond zijn er speciale automobiel-demonstraties. Verschillende clubs, zoals de historische Ferrari, Bugatti en andere merkenclubs geven acte de présence.

Gedurende de gehele dag zullen er schitterende vliegdemonstraties zijn met o.a. Mitchel B25 bommenwerper, Spitfi re, Beavers, Harvards, Tiger Moth, een Dakota en vele andere top historische vliegtuigen. Op de grond zijn er speciale automobiel demonstraties. Verschillende clubs, zoals de historische Ferrari-, Bugatti en andere merkenclubs zullen acte de présence geven. Ook kunt u genieten van ons ‘Openlucht Museum’ met historische auto’s uit een ver verleden. Daarnaast zijn er ook extra mogelijkheden zoals meevliegen in een historisch vliegtuig of meerijden in een exclusieve oldtimer.

Een gedeelte van de opbrengsten van deze dag gaat naar Racing voor Charity en KiKa (Kinderen Kankervrij). Nog een goede reden dus om snel kaarten te kopen en op 22 augustus te komen genieten van al die mooie klassiekers, zowel op de grond als in de lucht.

Meer informatie over deze dag is te vinden op: www.classicwings-wheels.nl

terug naar voorpagina