• Archief
Oldtimerrit Drieborgentocht zondag 6 september in Slochteren

Oldtimerrit Drieborgentocht zondag 6 september in Slochteren

Op zondag 6 september vindt vanuit boerderijmuseum Duurswold in Slochteren de Drieborgentocht plaats. De Drieborgen Oldtimertocht, zoals het evenement voluit heet, staat open voor oldtimers van minimaal 25 jaar oud, terwijl newtimers een bijzonder plaatsje krijgen bij dit evenement. Ter gelegenheid van ‘50 jaar gas uit Slochteren’ zijn dit jaar namelijk auto’s toegevoegd die op nieuwe vormen van brandstof rijden. Denk daarbij aan zonne-energie, elektriciteit, gas en bijvoorbeeld bio-diesel.

De auto’s zijn te bekijken vanaf 10.00 uur achter de Boerderijmuseum Duurswold in Slochteren. Daarna maken de Oldtimers een tour langs drie borgen in Groningen om rond 16.00 uur aanwezig te zijn bij de Fraeylemaborg voor een defilé. Tijdens de Drieborgentocht zijn de newtimers de gehele dag te bezichtigen op het terrein van Boerderijmuseum Duurswold.

Meer informatie via: www.duurswold.nl of www.slochterengeeftgas.nl

terug naar voorpagina