• Archief
Tiende Oldtimer Festival Blaricum op zondag 13 september

Tiende Oldtimer Festival Blaricum op zondag 13 september

Lions Club Blaricum-Laren houdt op zondag 13 september voor de tiende keer het bekende Oldtimer Festival in het centrum van Blaricum.
Het negende Oldtimer Festival was vorig jaar weer een groot succes. Dankzij de gulle financiële bijdragen van de vele sponsors en van andere inkomsten kon Lions Club Blaricum-Laren een bedrag van 40.000 euro verdelen over goede doelen. De opbrengsten zullen dit jaar worden geschonken aan Sherpa Nederland, Ngaleku Childrens Centre Foundation, Wings of Support en Stichting Solar Cooking.
De deelnemers kunnen kiezen tussen sportklasserit (met een verhoogd wedstrijdelement), toerrit (meer ontspannen) en een derde categorie dit jaar extra toegevoegd—voor Oldtimers van vòòr het bouwjaar 1950 waarbij o.a. een snelheidsbeperking geldt. Alle deelnemers worden onderweg een lunch aangeboden op een locatie die geheel zal passen in de sfeer en uitstraling van de route en de dag. Er worden ongeveer 100 auto’s verwacht.

Voor de toeschouwers zullen er dit jaar weer allerlei activiteiten om dit evenement heen georganiseerd worden, inclusief natuurlijk de vele kraampjes voor hapjes en drankjes.

Meer informatie is te vinden op: www.lions-otf.nl

terug naar voorpagina