• Archief
Zondag 13 september Oude Voertuigen Dag Wijchen

Zondag 13 september Oude Voertuigen Dag Wijchen

Dit jaar wordt voor de zesde keer in rij de Oude Voertuigen Dag in Wijchen georganiseerd. De organisatie mocht vorig jaar 90 deelnemers ontvangen en hoopt dit jaar natuurlijk op een nog hogere opkomst.

Tussen 10 en 11 uur ‘s morgens worden de deelnemers in de buurt van de Kasteeltuin van Wijchen verwacht, waar men zich aanmeldt als men al van te voren had ingeschreven of waar men zich meldt om alsnog in te schrijven. Na het inschrijven en het bevestigen van de rallyschilden en eventueel eerst nog een kopje koffie gaat men op weg om de toeristische route te rijden. Dit is op individuele basis of in groepjes.

Om dat de Oude Voertuigen Dag samenvalt met het Museumweekend is er tijdens de tocht de gelegenheid om verschillende musea te bezoeken. De deelnemers gaat gespreid op weg zodat iedereen zijn eigen snelheid kan bepalen.

Dit oldtimerevenement staat open auto’s, vrachtauto’s, motoren en bromfietsen met een bouwjaar vòòr 1981

Meer informatie op: www.oudevoertuigendag.nl

terug naar voorpagina