• Archief
Puzzelrit HACC zaterdag 29 augustus in Culemborg

Puzzelrit HACC zaterdag 29 augustus in Culemborg

De Historische Automobielclub Cuylenburgh (HACC) houdt zaterdagdagavond 29 augustus een puzzelrit voor Oldtimers door de Betuwe en Vijfheerenlanden. Deze puzzeltocht wordt uitgezet door twee ooit Nederlandse kampioenen en puzzeltocht-fanaten Johan van Keulen en Harm Abma uit Zijderveld. Die zaterdagavond kunnen de leden van de HACC zich tussen 17.30 en 18.00 uur inschrijven in het gebouw van Wijkvereniging ‘t Veld, Rietveldseweg 31 in Culemborg. Om 18.00 uur starten de eerste oldtimers met hun berijders vanaf bovengenoemde startlokatie. De prijsuitreiking zal rond 20.30 uur plaatsvinden. Niet-leden met oldtimers, die zin hebben om ook mee te doen, moeten zich van te voren aanmelden. Info: www.hacc.nl.

terug naar voorpagina