• Archief
Zaterdag 19 september St. Jansdal oldtimerrit in Harderwijk

Zaterdag 19 september St. Jansdal oldtimerrit in Harderwijk

Op zaterdag 19 september 2009 organiseert Ziekenhuis St Jansdal voor de derde keer een oldtimer toerrit. Hoofddoel is aandacht te vragen voor orgaan- en weefseldonatie. Het belooft wederom een leuke dag te worden. Vorig jaar hebben ruim 70 deelnemers meegereden. De organisatie hoopt dit jaar dit aantal te overtreffen.

De toerrit zal 100 á 125 km lang zijn en start tussen 09.00 en 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van het St Jansdal en eindigt omstreeks 13.00 uur ook op de parkeerplaats van het St Jansdal. Tussendoor zal er gestopt worden bij twee rustpunten, die op dit moment nog niet vastgelegd zijn. Er is in ieder geval tijd voor een kop koffie of thee met iets lekkers.

Het is de bedoeling dat de oldtimers ’s middags op het ziekenhuisterrein blijven staan tot 16.00 uur, zodat de bezoekers uw auto kunnen bezichtigen. Op het parkeerterrein zal van alles te doen zijn voor volwassenen en kinderen. Een gezellige bar en snackwagen zullen zeker niet ontbreken. Op deze dag zal ook weer de St Jansdal fietstocht gehouden worden waaraan enkele honderden deelnemers zullen meedoen.

Deelname aan de toerrit kost € 25 per auto. Dit bedrag gaat naar twee goede doelen: Stichting Vrienden van St Mary’s Hospital (bewegingstrainer voor de revalidatiedagbehandeling) en Stichting Vrienden van St Jansdal (een goede dokter in Ghana). Wij vragen u tevens of u een stoel ter beschikking wilt stellen. Via de media proberen wij deze te verkopen aan het publiek. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Voor inschrijving en meer informatie kunt u terecht op www.stjansdal.nl/toerrit

terug naar voorpagina