• Archief
Rally Waalre Wassenaar zaterdag 29 augustus

Rally Waalre Wassenaar zaterdag 29 augustus

Op initiatief van de burgemeesters van Waalre, baron Henri de Wijkerslooth de Weerdesteijn en Wassenaar, Jan Hoekema, wordt op zaterdag 29 augustus a.s. de Rally gehouden tussen Waalre en Wassenaar. Hiervoor is een stichting opgericht genaamd “Waalre-Wassenaar Classic Car Rally”.

Meer dan 100 equipes nemen deel aan de rally. Er zal gereden worden via een ongecompliceerd polletje-pijltje systeem. De eerste auto’s rijden rond 17.30 uur Wassenaar binnen richting de finish bij hotel Duinoord aan de Wassenaarseslag 26 te Wassenaar. Om 19.00 uur heten beide burgemeesters de Rally-rijders van harte welkom, waarna om 20.00 uur de winnaar bekend wordt gemaakt.

De Rally wordt gesponsord en de opbrengsten hiervan gaan naar de stichting “het Wolders Ven”. Een stichting die de zorgbehoevenden een fijne zorgvakantie willen aanbieden tegen beperkte kosten. Vele vrijwilligers werken daarvoor belangeloos samen. Het Wolders Ven is een vakantiehuis in Brabant voor zorgbehoevende gasten uit heel Nederland, die door een handicap of om een andere reden niet in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan.

Meer info: www.wassenaar.nl

terug naar voorpagina