• Archief
Renault Rendez-vous 2009 op 6 september in Ommen

Renault Rendez-vous 2009 op 6 september in Ommen

Op zondag 6 september is het weer zover, dan wordt weer het jaarlijkse Renault Rendez-vous gehouden. Dit rendez-vous is een gezamenlijk treffen voor alle typen Renault en staat open voor alle Renault-rijders en Renault-liefhebbers.

Als thema voor 2009 is gekozen voor “DIEPPE”, de “Alpine” Fabriek in Frankrijk. De leden van de ARCN (Alpine Renault Club Nederland) worden dan ook verwacht met een grote “Alpine” stoet van meer dan 40 alpines, waaronder A110 / A310 / A610 / GTA modellen. Door leden van de ARCN zal er ook rond gereden gaan worden, wellicht dé mogelijkheid om mee te rijden in een Alpine!

Ook dit jaar wordt het evenement in het Overijsselse Ommen gehouden en zullen een groot aantal clubs, renault-specialisten en liefhebbers vertegenwoordigd zijn. Speciaal voor de gelegenheid wordt deze de dag de nieuwe Renault CLIO RS Cup geshowd.

Over de gehele dag zullen er vele activiteiten zijn, waaronder een toer/puzzel rit, verkiezingen (soort tour d’elegance) en uiteraard wordt er aan de kinderen gedacht.

De organisatie is in handen van Renault-specialist Artvo. Op de website www.artvo.nl is dan ook meer informatie over deze dag te vinden.

terug naar voorpagina