• Archief
Zaterdag 5 & zondag 6 september 2009 Internationaal BMW 02 Treffen

Zaterdag 5 & zondag 6 september 2009 Internationaal BMW 02 Treffen

De BMW 02 Club Nederland organiseert al sinds 2004 succesvolle treffens in Lelystad. Jaarlijks zijn er in Lelystad tussen de 150 en 200 klassieke BMW’s (02’s, Neue Klasse en E21) uit heel Europa te bewonderen.

Na het overweldigende succes van het treffen in 2008 met meer dan 170 deelnemende auto’s binnen de poort is er ook dit jaar weer het International BMW 02 Treffen in Lelystad, volgens de organisatie het mooiste en grootste BMW 02 evenement van Europa. Alle BMW 02’s en Neue Klasse modellen (1500-2000, GT) zijn hier welkom, maar ook de E21, de eerste 3-serie wordt door de organisatie welkom geheten.

Op zaterdag zijn er allerlei evenementen op het Midland circuit zoals slalom, sprints en Concours d’Elegance. Alle 02’s, 4 deurs (1800/ 2000) en E21’s zijn uitgenodigd om mee te doen aan deze 3 categorieën. Hierbij is een helm verplicht.

Op het terrein zijn marktkramen met onderdelen en clubartikelen. Natuurlijk is er ook genoeg te doen voor de kleintjes zoals springkussen, kleuren, plakken, et cetera. Dit alles onder begeleiding van een aantal ervaren moeders zodat de vaders en moeders de hele dag kunnen genieten van het evenement.

In de loterij worden, buiten de BMW gadgets, dit jaar 2 rondvluchten boven Lelystad verloot. De rondvluchten zijn op zondag tijdens ons bezoek aan de Aviodrome direct te verzilveren.

Vanaf 19:00 uur kan gezamenlijk gedineerd worden in de Lange Jammer. De avond zal worden afgesloten met een gezellige borrel. De Lange Jammer biedt tevens de mogelijkheid om te overnachten. Ga je liever kamperen, geen probleem. In de directe omgeving zijn meerdere accommodaties beschikbaar waar met de caravan en tent overnacht kan worden. Indien je op zoek bent naar iets meer luxe zijn blokhutten beschikbaar.

Na het ontbijt op zondag is er om 10:30 uur een rit van de Lange Jammer naar het Aviodrome. De Aviodrome ontvangt ons graag tegen een aantrekkelijk entreebedrag. Het museum kent een brede historie: van oude Fokkers tot een Boeing 747.

De organisatie rekent op een groots festijn en hoge opkomst. Dit evenement mag u als liefhebber van BMW klassiekers absoluut niet missen!

Meer informatie op: www.bmw02club.nl

terug naar voorpagina