• Archief
Zondag 6 september Noord Nederland rit Alfa Romeo Liefhebbers

Zondag 6 september Noord Nederland rit Alfa Romeo Liefhebbers

De Vereniging van Alfa Romeo Liefhebbers Nederland (VARLN) kwam tot de ontdekking dat ze alle lange tijd het Noorden van Nederland niet meer hebben aangedaan. Dat zetten ze zondag 6 september recht door vanaf Alfa Romeo- en Fiat dealer Tiems en Nijboer in Emmeloord een rit te organiseren.
Volgens de organsatie gaan de Alfa Romeo-rijders genieten van bossen, meren, plassen en vergezichten over de weilanden en versteld staan van het aantal bruggetjes dat ons land rijk is.
Als eindpunt heeft de VARLN is een stukje cultuur in gedachten, maar deze keer niet in de vorm van auto’s. Voor zowel mensen die in het verleden leven, als mensen die meer voor ruimtelijk inzicht gaan, is dit een interessante plek. Voor de dames is het ook interessant, dus geen excuses meer om thuis te blijven? De Alfisten vinden hier ook een eigen parkeerterrein waar even kan worden bijgepraat zonder anderen in de weg zitten. Na aankomst is er voor iedere deelnemer één gratis consumptie en meer consumpties zijn aldaar verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.
Meer informatie is te vinden op: http://varln.nl

terug naar voorpagina