• Archief
16e Voorschotense Oldtimerdag op zondag 13 september

16e Voorschotense Oldtimerdag op zondag 13 september

Zondag 13 september organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging (V. O. V. ) de 16e editie van de Voorschotense Oldtimerdag. De Voorschotense Oldtimerdag maakt onderdeel uit van het jaarlijkse Weekend van Voorschoten.

Gezamenlijk wordt ‘s ochtends in de omgeving van de gemeente Voorschoten een rit gereden van ongeveer 60 km. Daarna worden de voertuigen opgesteld in het centrum van Voorschoten. Elke deelnemer ontvangt een rallyschildje en een herinneringsvaantje. Verder beoordeelt een deskundige jury, welke klassieker in zijn eigen categorie (auto’s inclusief bedrijfswagens, motoren en brommers) voor een eerste, tweede of derde ereprijs in aanmerking komt.

Het publiek is welkom in het dorpscentrum vanaf 12.00 uur. Naast de oldtimers zijn er tal van andere activiteiten. De V. O. V. nodigt bezitters van een oldtimer (auto, motor, bromfiets, etc. ), bouwjaar 1984 of eerder, uit om aan deze dag deel te nemen. Voor de deelnemers is de startlocatie Bar-Bistro “Het Wedde” Richard Wagnerlaan 85 in Voorschoten (naast het zwembad). De start is tussen 09.00 en 10.00 uur.

Meer informatie is te vinden op: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina