• Archief
Silverstone Classic 2009 zondag 18 oktober 2009

Silverstone Classic 2009 zondag 18 oktober 2009

Op zondag, 18 oktober stelt Silverstone Partcenter in Zwanenburg zich weer beschikbaar voor de jaarlijkse Silverstone Classic Sunday.

Tijdens deze altijd weer supergezellige dag zijn alle, vlak voordat de winterstalling weer roept, oldtimers weer welkom bij Silverstone in Zwanenburg.

De Silverstone Classic Sunday is één van de laatste gelegenheden vóór de winter, om met alle eigenaren en liefhebbers nog even gezellig over elkaars oldtimers te kletsen. Vanaf het terras genieten, van al het moois wat er te zien is. Ook kan men (met hun oldtimer) deelnemen aan de Silverstone Classic Toerrit.

Deze dag staat open voor alle vormen van gemotoriseerd klassiek (1900 t/m 1985) vervoer waaronder auto’s van exclusieve merken zoals Bugatti, Alvis en Jaguar tot de auto’s die generaties lang onze wegen gevuld hebben: VW, Ford, Opel en Citroën. Maar ook motorfietsen, met merken als Harley Davidson, Norton, BSA, Triumph en de snelle Italianen als Ducati, Laverda en Moto Guzzi. En wat te denken van de scooters en bromfietsen met namen als, Vespa, Lambretta, Heinkel, Puch, Tomos, Solex, Kreidler en natuurlijk alle niet genoemde auto, motor, scooter en bromfietsmerken.

Aangezien de naam Silverstone natuurlijk onverbrekelijk met auto- en motorsport verbonden is, zijn ook dit jaar weer race-en rally auto’s en niet te vergeten de klassieke sportmotoren, meer dan welkom.

Iedereen, die met een klassiek voertuig naar dit evenement komt, heeft de mogelijkheid om gratis aan de Silverstone Classic Toertocht deel te nemen. Een ieder kan zo ontdekken dat er onder de rook van Amsterdam en in de omgeving van Zwanenburg nog genoeg leuke weggetjes te vinden zijn. Ook voor de klassieke brommer of scooter is een leuke rit uitgestippeld.

Iedereen met een oldtimer kan zich, individueel of als club, opgeven waarbij clubs de mogelijkheid van een vaste stand of standplaats wordt geboden.

Meer informatie over het aanmelden, het programma en de toerrit is te vinden op www.silverstone.nl

terug naar voorpagina