• Archief
Oldtimershow Schildwolde 12 en 13 september

Oldtimershow Schildwolde 12 en 13 september

Na een succesvolle oldtimershow in 2007 organiseert dit jaar voor de tweede keer het Unimog Team Schildwolde opnieuw een oldtimershow. De 2009 editie van dit tweedaagse evenement vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. de plaats van handeling is de Hoofdweg 216 te Schildwolde. Als bezoeker bent u na betaling van twee euro welkom op de oldtimershow.

Wat kunt u verwachten tijdens dit weekend? Natuurlijk kunt u allerlei oldtimers bezichtigen. Tractoren, Unimogs, auto’s, vrachtauto’s, motoren en bromfietsen. Alles wat ouder is dan 25 jaar is bij ons welkom op het terrein.

Naast de oldtimers worden er een aantal demonstraties gedaan. Zo wordt er gedorst met een oude dorskast van Jan Medema en zijn er demonstraties met ploegen en maaien.

Voor de kinderen is er beide dagen een springkussen. Ook komen er een aantal marktkramen. Op zondag komen er een aantal motoren om een grasbaanrace te houden. Meer informatie is te vinden op: www.unimogteam.nl

terug naar voorpagina