• Archief
Oldtimerbeurs Bleiswijk 26 en 27 september

Oldtimerbeurs Bleiswijk 26 en 27 september

Liefhebbers van oldtimers kunnen in het weekend van 26 en 27 september 2009 hun hart weer ophalen in de hal van FloraHolland Bleiswijk. Voor de vijfde keer vindt in Bleiswijk de jaarlijkse Oldtimerbeurs plaats.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het veilingterrein omgetoverd tot een verzamelplek voor alles wat te maken heeft met oldtimers en een ontmoetingsplaats voor liefhebbers en hobbyisten. Op de beurs zijn niet alleen historische automobielen te bezichtigen, ook kan de bezoeker rondsnuffelen op een onderdelenmarkt en worden diverse oltimerclubs gepresenteerd. Of bezoekers zich nu willen oriënteren op de aanschaf van een klassieker, op zoek zijn naar onderdelen en accessoires of willen genieten van al het klassieke ijzer dat staat opgesteld, het kan allemaal op de Oldtimerbeurs in Bleiswijk. Door de grote verscheidenheid op de beurs is er voor elk wat wils. Het is ook mogelijk voor iedereen om een eigen oldtimer of oldtimerclub te presenteren tijdens de beurs. Meer informatie is te vinden op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina