• Archief
Zaterdag 26 september Rotterdamse oldtimertocht voor Zonnebloem LinQ

Zaterdag 26 september Rotterdamse oldtimertocht voor Zonnebloem LinQ

Op zaterdag 26 september organiseert de Rotterdamse Lionsclub Kraalberg (Hillegersberg & Kralingen) voor de achttiende keer haar Oldtimertocht. Alle opbrengsten komen dit jaar geheel ten goede van Stichting De Zonnebloem LinQ.

Het programma bestaat uit een avontuurlijke tourtocht, van 30 á 50 oude tot zeer oude auto’s, door de mooie natuurgebieden rondom Rotterdam. De spectaculaire start vindt plaats op Rotterdam Airport waar de oldtimercaravaan over de startbaan zal rijden. Natuurlijk worden de deelnemers weer verwend op deze gezellige dag georganiseerd voor het goede doel. Alle opbrengsten van deze dag zijn bestemd voor stichting LinQ (http://www.zonnebloemlinq.nl), onderdeel van de landelijke Zonnebloem hulporganisatie. LinQ richt zich op het in contact brengen en organiseren van evenementen voor mensen met een beperking tussen de 18 en 45 jaar. Een 15-tal LinQ-mensen zullen bovendien meerijden met een oldtimer en kunnen zo genieten van een onvergetelijke dag inclusief een excursie op Rotterdam Airport. De dag wordt traditioneel afgerond met een geheel verzorgde borrel aan de plas van Hillegersberg (bij Restaurant Gauchos). Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er een speciale LinQ-loterij gehouden met zeer mooie prijzen. Voor de kinderen zal er ook dit jaar weer een speciale skelterrace georganiseerd worden. Tot slot vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats inclusief overhandiging van de cheque aan Stichting LinQ. Meer informatie is te vinden op onze website: www.lions.nl/4133.

Ook eens rijden over de start- landingsbaan van Rotterdam Airport? Oldtimer bezitters kunnen zich inschrijven via de website: http://www.lions.nl/5977. Indien men zelf graag LinQ-mensen een onvergetelijke dag wil bezorgen door een plek in de oldtimer ter beschikking te stellen, kan dit kenbaar worden gemaakt door een email naar oldtimers@kraalberg.nl te sturen.

terug naar voorpagina