• Archief
Bloemenveiling Eelde 28 en 29 november weer vol met oldtimers

Bloemenveiling Eelde 28 en 29 november weer vol met oldtimers

De traditionele oldtimersbeurs in de hallen van de Eelder bloemenveiling heeft dit jaar plaats op 28 en 29 november. Als vanouds kan het publiek er onder meer klassieke motorfietsen, brommers, auto’s, trucks en tractors bewonderen. De voertuigen op de show zijn 25 jaar of ouder. Een deel ervan wordt te koop aangeboden. Voorts komen tal van handelaren in bijvoorbeeld gereedschappen, onderdelen en curiosa op vervoersgebied naar de veilinghallen.

De oldtimermanifestatie trekt jaarlijks bijna tienduizend bezoekers uit het hele Noorden. Tevens bieden velen er hun klassieker te koop aan. Wie een automobiel van voor 1940 wil aanbieden, kan dat kosteloos doen. Voor het uitstallen van jongere te verkopen voertuigen en het gebruik van een stand, moet worden betaald. Bel voor meer informatie 073-5233301 of kijk op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina