• Archief
Rally voor Hart in Friesland zaterdag 10 oktober

Rally voor Hart in Friesland zaterdag 10 oktober

Op 10 oktober organiseren een aantal serviceclubs uit Leeuwarden een rally voor de stichting ‘Hart in Friesland’, een stichting welke beweging en sport onder mensen met een beperking stimuleert. De rally (tourrit) staat, bij voorkeur, open voor equipes met auto’s van uit de jaren 20. Er kunnen maximaal 30 equipes worden ingeschreven. De route van 110 km lang voert door het gebied ten zuidwesten van Leeuwarden. De routetijd, inclusief een tussenstop, zal ongeveer 3,5 uur zijn.

Er wordt gestart in één klasse, een klasse met enige uitdaging, maar zonder al te moeilijke kaartleesopdrachten. Kortom een leuke rally voor iedereen met diverse kaartleessystemen, zoals Bol – Pijl systeem, strippenkaart en fotoproef. De deelnemers verzamelen zich in Leeuwarden. Ontvangst vanaf 13.15 uur en de start vindt plaats om exact 14.01 uur. Het is mogelijk na afloop van de rit van een speciaal Rallydiner gebruik te maken.

Meer informatie is te vinden op: www.roaringtwentiesparty.nl/classic_car_rally.html

terug naar voorpagina