• Archief
Navigeren met de modernste technieken

Navigeren met de modernste technieken

In Houten gaat morgen, 6 oktober, een rally van start waarin het niet alleen om het beste team gaat, maar ook om het beste navigatiesysteem.
Dit is tenminste een wedstrijd waarin je een technologie in extreme omstandigheden kan testen! Dinsdag heeft namelijk in Houten de 5e editie plaats van de internationale GPS navigatie rally. De rallyteams krijgen tijdens elke etappe een navigatiesysteem dat ze moeten gebruiken en beoordelen. De rally strekt zich over Midden Nederland uit. Er zullen toestellen getest worden van o.a. becker, blackberry, Cosmic Navigation, Garmin, Giove, Medion, Mio, Navigon, Navixpert, Nokia, Pioneer, Samsung, Sony Ericsson, Telenav, TomTom et cetera. De rallyrijders moesten wel 100 euro inschrijvingsgeld betalen, maar daarvan gaat de helft naar het goede doel: de Nederlandse Brandwondenstichting. Er kan worden meegereden met zowel een moderne auto als een oldtimer.

Meer informatie is te vinden en de uitslag van het beste navigatiesysteem is te vinden op:www.navigationevent.com

terug naar voorpagina