• Archief
Zaterdag 10 oktober Breeje Durp Oldtimer Festival

Zaterdag 10 oktober Breeje Durp Oldtimer Festival

In ‘s-Gravenzande wordt zaterdag 10 oktober het Breeje Durp Oldtimer Festival gehouden. De Oldtimer Club ‘Het Barrel’ organiseert in het kader van dit festival een rit met oldtimers. Het verzamelen van de autos is op het Marktplein om 10.00 uur. Verder is er ook dit jaar is weer een meeting en toerrit voor brommers en motoren ouder dan 25 jaar. Verzamelen op het Marktplein voor de Rabobank om 13.00 uur.

Heeft u altijd al eens in een snelle sportauto willen rijden? Ook dan heeft u een goede reden om aanstaande zaterdag naar het oldtimer festival te komen. Voor slechts 5 euro per rit kunt u uw droom verwezenlijken. De sportauto’s starten om 14.15 uur vanaf het Marktplein in ‘s Gravezande.

Meer informatie op www.hetbarrel.com

terug naar voorpagina