• Archief
Smoks Hanne tocht voor oldtimers zondag 11 oktober in Zelhem

Smoks Hanne tocht voor oldtimers zondag 11 oktober in Zelhem

Op Zondag 11 oktober wordt in het Achterhoekse Zelhem weer de Smoks Hanne tocht verreden. Een oldtimerrit van ongeveer 70 kilometer, die openstaat voor auto’s en motoren. Daarna er is er de gelegenheid om de oldtimer te showen in het centrum van Zelhem. De ontvangst is vanaf 10.00 uur en de rit start om 11.00 uur. De hele dag zijn er vele activiteiten voor jong en oud in het centrum van het dorp. Ook de vrijwilligers van het museum Smedekinck houden op zondag 11 oktober een oldtimerdag met veel oude tractoren (tot bouwjaar 1950), landbouwvoertuigen, stationair motoren, demonstraties van ambachten en beroepen, kunstnijverheid, dans en muziek In een houtoven wordt brood gebakken en country line-dansers treden op. Medewerkers van Oud Zelhem laten foto’s zien, de lopende exposities (DRU, WO II) zijn te bekijken en beroepen worden gedemonstreerd. Verder zijn er kramen met streekproducten. Kortom een dag die geheel in het teken staat van vroeger en de oldtimers die daar bij horen. Informatie over de oldtimerrit en show via info@klein-hesselink.nl.

terug naar voorpagina