• Archief
25 Oktober Jaguar/Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag

25 Oktober Jaguar/Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag

Voor iedereen die zat te wachten op de Jaguar Daimler Club Onderdelendag: deze is verleden tijd. Maar niet getreurd, door het grote aanbod aan modegevoelige producten besloot de club dat het dan maar de Jaguar/Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag moest gaan worden. En die vindt plaats op 25 oktober in het Active World Complex aan Klepperheide 17 in Druten. Zo wil men ook aangeven dat partners en kinderen welkom zijn. Dit jaar is het centrale thema het vijftig jarig bestaan van de Jaguar Mk II en worden alle varianten model van de Mk I, Mk II, 340 en Daimler V8 tentoongesteld. Centraal vindt men een marktplein waar een cateraar de bezoekers zal laten genieten van de culinaire geneugten uit de Britse keuken. De ‘British Pub’ sfeer wordt versterkt door live muziek van folksinger Dave Titley voorafgegaan door een Ierse Folkband. Bedrijven en particulieren kunnen er hun nieuwe- en gebruikte onderdelen en klassiekers aanbieden, er is een veelheid aan automobilia en er wordt allerlei historisch foto- en filmmateriaal getoond. De toegang is gratis voor leden. Niet leden betalen € 6 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Meer informatie op www.jdch.nl

terug naar voorpagina