• Archief
Zaterdag 17 en zondag 18 oktober terug in de tijd bij Rock Around the Jukebox

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober terug in de tijd bij Rock Around the Jukebox

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober zal Autotron Rosmalen veranderen in een rock ‘n roll paradijs voor jong en oud tijdens Rock Around the Jukebox.

In de vele stands en kraampjes zijn dit weekend voor de liefhebbers ‘zo gek niet te bedenken’ attributen uit de 50 tot 70er jaren te vinden, zoals: flipperkasten, petticoats, singels, meubilair, servies, pindapotten, speelgoed, oldtimers, verlichting en natuurlijk jukeboxen in alle soorten en maten.

Tijdens het swingende muziekprogramma in het sfeervolle Eventron, met optredens van The Cedar Stars, Buddy Holly Tribute (alleen op zaterdag), The Chevy Cats (alleen op zondag) en The Flames, kunnen de voetjes weer van de vloer. Aces of Swing zal regelmatig voor een dansdemonstratie zorgen.

Rock Around the Jukebox is geopend op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2009 van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs is € 12,00, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A 59, afrit 50 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of www.jukeboxfanaat.nl

terug naar voorpagina