• Archief
Honda blaast de Honda N360 nieuw leven in

Honda blaast de Honda N360 nieuw leven in

Retro is in. Nieuwe techniek met het uiterlijk van een gevierde oldtimer. Denk aan de New Mini, de New Beetle van Volkswagen en natuurlijk de nieuwe Fiat 500. Dat kunnen wij natuurlijk ook moeten ze bij Honda hebben gedacht. Honda showt op de Tokyo Motor Show dan ook de Honda EV-N. De nieuwerwetse variant van zijn inmiddels tot oldtimer verworden broertje, de Honda N360. Waar de N360 het moest doen met een 31 pk sterke luchtgekoelde motor (met de roots in een motorfiets), krijgt de EV-N een elektromotor die wordt gevoed door lithium-ion batterijen. Als extra heeft Honda daar solarpanelen op het dak aan toegevoegd. Net als zijn voorvader(tje) is de conceptcar een vierzitter. Enig lenigheid is natuurlijk wel vereist om op de achterbank te belanden. Wij van OldtimerNieuws zijn benieuwd of we naast de bekende retro-auto’s de Honda EV-N een plekje gaat innemen.

terug naar voorpagina