• Archief
Zondag 25 oktober Emmen on Wheels

Zondag 25 oktober Emmen on Wheels

Op zondag 25 oktober staat de koopzondag in Emmen in het teken van alles wat wielen heeft. In het gehele centrum worden oude fietsen, bromfietsen, motoren en heel veel oldtimers geplaatst. Van het Noorderplein tot en met de Weiert, overal zijn de mooiste bolides te bewonderen.

Daarnaast staat op het Mondriaanplein Myrthe Bos met haar raceteam Young Racing. In een tent worden filmpjes en foto’s vertoond van haar indrukkende carrière als jonge rijdster (nu 15 jaar) in de autosport. Myrthe neemt ook haar eigen kart mee en de auto waarin zij zeer binnenkort haar racelicentie zal gaan halen.

Het recentelijk in Emmen gevestigde audiovisuele verkoop- en verhuurbedrijf Promosound presenteert in Emmen de unieke Pioneer DJ truck. Een unieke en nostalgische Amerikaanse MACK truck door Promosound omgebouwd tot mobiel DJ ‘concept-truck’ met DJ podium, hoge dansvloer, VIP-lounge en een overdonderend geluid. Countryzanger Will Stevens verzorgt zondag 25 oktober de muzikale begeleiding.

Het evenement duur van ongeveer 13:00 uur tot 17:00 uur.

Meer informatie: www.emmencentrum.nl

terug naar voorpagina