• Archief
3e Classic Euregio Rally start 8 november in Hengelo

3e Classic Euregio Rally start 8 november in Hengelo

Op 8 november 2009 wordt de 3e Classic Euregio Rally verreden voor klassieke auto’s gebouwd voor 1980. Wederom zal het programma in samenwerking met de Conrad Euregio Rally worden opgezet, waardoor we U de mogelijkheid bieden om op de klassementsproeven te rijden voor duizenden rallyfans.

Vanaf 8:00 uur is er koffie bij Hotel van der Valk te Hengelo, waar tevens de documentencontrole zal plaatsvinden.

Om 9:30 zal de eerste deelnemer vertrekken om via een verbindingsroute naar de start te rijden van het eerste regelmatigheids traject op Hengelo Zuid. In tegenstelling tot de voorgaande jaren zullen we starten met de proeven van de Conrad Euregio Rally. Aan het eind van de drie regelmatigheids trajecten, zullen we terug rijden naar Hengelo om zo bij de lunch te komen.

De lunch zal plaatsvinden bij de publieksproef Hengelo Zuid waar de moderne rallyauto’s nog druk aan het rijden zijn. In het middagtraject zijn diverse kaartleessystemen opgenomen en zal er tevens een korte test worden verreden op een afgesloten terrein. Tegen 16:00 uur zal de eerste deelnemer bij Het Wapen van Beckum worden verwacht voor de finish. Tegen 17:00 uur zal er een buffet worden opgediend met aansluitend de prijsuitreiking.

Deze rally zal weer een unieke rally worden waarbij U met Uw klassieker voor duizenden rallyfans kunt rijden en tevens genieten van de mooie natuur in het Twentse landschap. Helaas kunnen we vanwege het tijdschema van de moderne rally niet meer dan 40 equipes toelaten, daarom behouden we het recht deelnemers te weigeren die niet binnen de sfeer van het evenement passen.

Voor deze rit is geen FIA, KNAF of FEHAC identiteit pas of kaart nodig voor de auto. De organisatie dient wel vóór 25 oktober 2009 een geldige KNAF/FEHAC assurantieverklaring in het bezit te hebben.

Meer informatie is te vinden op www.classiceuregiorally.nl

terug naar voorpagina