• Archief
Oldtimerdiefstal, voorkomen beter dan genezen

Oldtimerdiefstal, voorkomen beter dan genezen

Het aantal autodiefstallen is aan het dalen. Dat is mooi, maar helaas worden er wel meer oldtimers gestolen als vroeger. Dat is natuurlijk minder mooi. Moderne auto’s zijn tegenwoordig zo goed beveiligd dat het dievengilde waarschijnlijk liever een oldtimer steelt.

Een goede beveiliging van uw oldtimer is dan ook bittere noodzaak. Op de website www.scm.nl vindt u veel informatie voor de beveiliging van uw klassieker en op de website www.politie.nl staan een aantal goede tips om diefstal uit uw auto te voorkomen en welke beveiligingsmaatregelen u kunt treffen. Als u maar enigszins de mogelijkheid heeft dan staat uw oldtimer natuurlijk zoveel mogelijk in een afgesloten ruimte. Vergeet daarbij niet de inbraakbeveiliging van uw woning en de stalling. Gebleken is namelijk dat de meeste diefstallen met de originele sleutels plaats vinden en die worden bemachtigd door woninginbraak. Meer informatie over inbraak- en brandbeveiliging van uw woning vindt u op: www.ncpreventie.nl.

terug naar voorpagina