• Archief
Tweede pinksterdag 2010 IJsselvallei Classics

Tweede pinksterdag 2010 IJsselvallei Classics

We kunnen er niet vroeg genoeg bij zijn zullen ze in Deventer hebben gedacht. De Lionslcub Deventer IJsselvallei houdt ook in 2010 weer de traditionele IJsselvallei Classics. Of dat alvast onder de aandacht willen brengen? Natuurlijk, want het gaat om een evenement voor Lions en niet-Lions die klassieke auto’s een warm hart toedragen en ook iets willen doen voor een Goed Doel.

De organisatie kan alvast verraden dat het een uitgave ‘in stijl’ wordt, met speciale deelname van enkele Engelse klassiekers. Maar ook van andere merken verwachten ze weer topstukken. Top vanwege hun ouderdom en uitstraling maar ook Top vanwege eenvoud en herkenbaar jongclassicisme. Door aanpassing van de indeling van het startterrein is het maximum aantal deelnemers gestegen van 80 naar 100. Een stap die mede ingegeven is door het stijgend aantal deelnemers; de afgelopen twee jaar al meer dan het beoogde
maximum van 80.

De opbrengst van de toertocht 2009 is tot dinsdag 10 november nog geheim. Dan wordt de cheque gegeven aan Stichting Tsjerkin (www.tsjerkin.nl).

In 2010 is de donatie bestemd voor de Deventer Jeugd Musical (www.deventerjeugdmusical). De jeugd (8-18 jaar) van dat gezelschap is al volop in voorbereiding voor de uitvoering van 13 juni 2010 (in Zutphen). Van die musical Pocahontas kunnen deelnemers aan de IJsselvallei Classics op Tweede Pinksterdag 2010 al een
fraai voorproefje verwachten bij de start van de Classics op de Brink in
Deventer. Het belooft een extra spektakel te worden voor jong en oud!

Inschrijven en meer informatie op: www.lionsclassics.nl

terug naar voorpagina