• Archief
Speciaal Auto Evenement Nijkerk

Speciaal Auto Evenement Nijkerk

Na weer een geslaagde editie staat zaterdag 15 mei 2010 voor de 6e keer het Speciaal Auto Evenement Nijkerk op de planning. Op het Plein is er weer de mogelijkheid om uw speciale auto te laten zien: groot, klein, oldtimer en / of uniek alles is weer welkom. De dag is weer geheel verzorgd met een hapje en een drankje. Een rallyschild als aandenken is ook weer beschikbaar. Ook dit jaar is er een toertocht georganiseerd. Dit keer gaat de route richting Garderen, waar de mogelijkheid wordt geboden om het Veluws Zandsculpturen Festijn 2010 te bekijken.

Opnieuw wordt er een Concours d’élégance georganiseerd. Het Concours is nu verdeeld over vier klassen waarin de auto’s worden beoordeeld op leeftijd, aankleding en originaliteit. Er zijn per klasse 3 bekers beschikbaar. De klassen zijn als volgt samen gesteld: klasse 1: tot 1935, klasse 2: 1936 tot 1950, klasse 3: 1951 tot 1960 en klasse 4 1961 tot 1975. Aan het Concours d’élégance kunnen maximaal 60 auto’s deelnemen en er kan tot uiterlijk 30 maart worden ingeschreven. De deelnemers aan het Concours krijgen naast een foto een speciaal rallyschild als herinnering. Natuurlijk is er ook weer een hapje en een drankje. Er wordt een speciaal boekje gemaakt van het Concours.

Meer informatie op www.autoevenementnijkerk.nl

terug naar voorpagina