• Archief
InterClassics en TopMobiel 2010 in Maastricht

InterClassics en TopMobiel 2010 in Maastricht

Het oldtimerjaar begint ook in 2010 al bijna traditioneel met InterClassics en TopMobiel 2010 in het MECC in Maastricht. In het weekend van 15, 16 en 17 januari zet de organisatie de deuren weer wijd open alle oldtimerliefhebbers.

Wat is er mooier dan het oldtimerjaar te beginnen met het slenteren tussen de talrijke stands met onderdelen en automobilia, genieten van de gezelligheid op de clubstands en het aanbod bewonderen van oldtimers die geëxposeerd worden door handelaren en particulieren. Maar let op, niet te veel slenteren, het totale beursoppervlakte telt 27.000 m2!

InterClassics en TopMobiel 2010 staat volledig in het teken van het 100-jarig jubileum van Alfa Romeo. In samenwerking met onder andere Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters (SCARB) wordt dit jubileum op onvergetelijke wijze vorm gegeven tijdens InterClassics & TopMobiel 2010.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te zien dan Alfa Romeo. Bugattist pur sang Jean Prick is ook weer aanwezig met een unieke verzameling Bugatti’s … Vive la marque! Dit en nog veel meer zal van InterClassics en TopMobiel 2010 een onvergetelijk evenement maken voor de oldtimerliefhebber.

Meer informatie: www.ic-tm.nl

terug naar voorpagina