• Archief
Sicilië per klassieker

Sicilië per klassieker

Sicilië per klassieker, oftewel lekker Sicilië verkennen met een Italiaanse oldtimer. Klinkt als een droom. Zo dacht Ben Hofman er ook over. Hij besloot zijn droom waarheid te maken en er tevens voor te zorgen dat ook andere mensen in staat zijn deze droom met hem te delen.

Vanaf 2010 kunt u bij Ben een arrangement boeken bestaande uit een verblijf op Sicilië aangevuld met een Italiaanse oldtimer en een roadbook om het eiland te verkennen. U rijdt van hotel naar hotel in een Alfa Romeo Giulia. Ben heeft er twee klaar staan, een witte Alfa Giulia Nuova Super 1600 uit 1977 en een blauwe Alfa Giulia Nuova Super 1300 uit 1974. Is de Giulia niet uw oldtimer? U kunt ook kiezen voor een Fiat 1300 uit 1964 en Fiat 124 Spider uit 1974. Stuk voor stuk keurig geprepareerde auto’s belooft Ben ons.

Het roadbook dat u bij aankomst ontvangt bevat een schat aan informatie, wetenswaardigheden en persoonlijke tips om uw rondreis over het prachtige eiland tot een onvergetelijke ervaring te maken. Zo zal er bijvoorbeeld de mogelijkheid zijn bij een lokale wijnboer zijn kelders te bewonderen en de wijnen te proeven en is er kans om in een kaasmakerij te zien hoe verse ricotta gemaakt wordt. Voor wie zich meer wil verdiepen in de Siciliaanse keuken is er een kookworkshop in een van de vele typische streekrestaurants een mogelijkheid. Om de nodige ontspanning mogelijk te maken zijn er ook adressen van Golfresorts en Spa healthclubs in het roadbook vermeld. Ook voor de avonden vindt u tal van tips, varierend van een bezoek aan een Jazzclub, een concert in een van de klassieke theaters of het adres van de mooiste terrassen aan de boulevard.

Klinkt best aantrekkelijk? Meer informatie is te vinden op: www.sicilieperklassieker.nl

terug naar voorpagina