• Archief
Tijdens de Kerst er lekker op uit met een oldtimer

Tijdens de Kerst er lekker op uit met een oldtimer

Uw eigen oldtimer pekelvrij en droog gestald voor de winter en toch er even lekker op uit met een oldtimer tijdens de Kerstvakantie? De mensen van nostalgischrijden.nl uit het Overijsselse Hengelo hebben daar wat op gevonden.

Ze hebben voor de liefhebbers van lekker eten en oldtimers een Kerstarrangement bedacht. U gaat eten in twee verschillende restaurants. Na het voorgerecht, rijdt u met een prachtige, met kerstversiering uitgedoste oldtimer via een pittoreske winterse route door het mooie Twente, naar een sfeervol restaurant voor het hoofdgerecht. Na het heerlijke hoofdgerecht rijdt u terug naar voor een verassend nagerecht.

We geven toe, het is natuurlijk wel wat anders dan er zelf op uit gaan met een oldtimer. Dat kan overigens ook bij nostalgischrijden.nl. Om alvast warm te lopen voor het oldtimerseizoen 2010 hebben ze cadeaubonnen in de aanbieding. Kijk voor meer informatie op www.nostalgischrijden.nl

terug naar voorpagina