• Archief
Oldtimers en youngtimers niet welkom bij Routemobiel

Oldtimers en youngtimers niet welkom bij Routemobiel

Volgens Routemobielneemt is de vraag naar hulp bij pechgevallen vooral bij oudere auto’s fors toegenomen. Routemobiel is niet bereid om langer risico lopen en laat daarom bezitters van oudere auto’s meer betalen. In verhouding stijgen de kosten bij Routemobiel doordat er steeds vaker oudere auto’s langs de weg stranden. Ten opzichte van nieuwe auto’s ligt die verhouding een op drie volgens de pechhulpverlener.

Routemobiel voor auto’s tot vier jaar oud bedraagt 55 euro. Voor auto’s van vier tot tien jaar is het 68,50 euro, voor auto’s van tien tot dertien jaar 76 euro, voor auto’s van dertien tot vijftien jaar 87,50 en oudere auto’s worden geweigerd. Wilt u verzekerd zijn van pechhulp voor uw oldtimer? Dan moet u dus niet bij Routemobiel zijn. O ja, de grote concurrent ANWB kent leeftijdsgrens.

terug naar voorpagina