• Archief
Geschiedenis Alfa Romeo Montreal in 575 pagina’s

Geschiedenis Alfa Romeo Montreal in 575 pagina’s

De futuristische conceptauto van Alfa, ontworpen voor de Canadese Expo van 1967, werd door het altijd eigenzinnnige Alfa in 1970 in produktie genomen. De auto werd alom bewonderd om zijn fraaie lijnenspel en soepele krachtbron. Onder de “Alfa Romeo Montreal; The dream car that came true” is er nu een boek verschenen die de bijzondere geschiedenis van deze Alfa beschrijft. Het boek beschrijft de ontwikkeling en intro van de Montreal maar heeft bovenal veel schitterende foto’s en afbeeldingen van promotiemateriaal. Na 4000 exemplaren viel in 1977 het doek voor deze bijzondere achtpitter, wat daar allemaal aan vooraf ging leest u in dit boek, tenminste als u de Engelse taal een beetje machtig bent. Dit 575 pagina’s tellende boek is helaas alleen in de Engelse taal beschikbaar. Maar dat houdt u als liefhebber toch niet tegen?

ISBN 9781845842185

terug naar voorpagina