• Archief
British Cars & Lifestyle 20 en 21 maart in Rosmalen

British Cars & Lifestyle 20 en 21 maart in Rosmalen

Op 20 en 21 maart is Rosmalen weer één en al Groot-Brittannië. De Fair British CARS & Lifestyle is niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Het beste van Groot-Brittannië komt voor het 19e jaar samen in het Autotron in Rosmalen, waar de liefhebbers van Engelse auto’s en -levensstijl alles vinden van ‘made in Great-Britain’.

De naam zegt het al: ‘British CARS & Lifestyle’ is meer dan alleen auto’s. British CARS & Lifestyle is een uniek evenement voor mensen die Burberry, Wedgwood, Dubarry, Burlington, Guinness en Ballantines net zo belangrijk vinden als Jaguar, Aston Martin, Mini, Austin Healey en Rolls-Royce! Met ruim 200 standhouders en volop entertainment biedt geen beurs of winkel in Nederland de Anglofiel zo’n verscheidenheid aan producten uit het Verenigd Koninkrijk. Dit maakt de beurs aantrekkelijk voor man én vrouw!

Meer informatie is te vinden op: www.britishcarsandlifestyle.nl

terug naar voorpagina