• Archief
Zondag 16 mei “Kika-Cabriotour”

Zondag 16 mei “Kika-Cabriotour”

Onder de naam cabriotour.nl organiseren twee enthousiaste cabrio-rijders verschillende ritten voor cabrio-bezitters. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen merk en leeftijd. Aan de ritten doen dan ook zowel oldtimer, youngtimers als nieuwe cabrio’s deel.

Op zondag 16 mei 2010 organiseert Cabriotour.nl een wel heel bijzondere tour: namelijk de “KiKa-Cabriotour”, waarbij we een zo groot mogelijk geldbedrag willen verzamelen voor Stichting Kika. Dit landelijke evenement dat zal starten op Slot Zeist en onder andere bestaat uit een mooie tocht over de Utrechtse Heuvelrug, wordt een geweldig festijn. Een Koninklijke Cabriobus, bekende Nederlanders en belangrijke partners zoals bijvoorbeeld de ANWB zullen op deze dag niet ontbreken.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina