• Archief
De Constructam caravan is terug van weggeweest

De Constructam caravan is terug van weggeweest

Afgelopen zomer was bij OldtimerNieuws nog een artikel te lezen over de Constructam caravan die al in de jaren tachtig in het geschiedenisboekje terecht kwam. Maar het merk leeft als echte oldtimer onder de caravans nog steeds en kent een grote groep liefhebbers.

Maar de liefhebbers hoeven binnenkort niet meer op zoek naar een tweedehands Constructam. Constructam komt weer op de markt. Onder de bezielende leiding van Jacky Broers, vroeger medeverantwoordelijk voor productinnovatie en projectontwikkeling bij v/h Chateau Caravans in Hamont-Achel, zal de Constructam in een geheel nieuwe, ultramoderne gedaante mét retro-tintje op de markt komen.

Er wordt nog gewerkt aan een dealernetwerk in Nederland en België en de definitieve ontwerpen, maar de eerste beelden zien er bijzonder veelbelovend uit.

terug naar voorpagina