• Archief
Oldtimerdag Noordscheschut zaterdag 3 juli

Oldtimerdag Noordscheschut zaterdag 3 juli

Stichting Oldtimerdag Noordscheschut organiseert traditioneeel op de 1e zaterdag van de maand juli een oldtimerdag. De 2010 editie is alweer de achtste editie van deze jaarlijks terugkerende sfeervolle klassieker activiteit in de Schutse contreien. De Oldtimerdag heeft afgelopen jaren goede kritieken mogen ontvangen, wat heeft geleid tot een sterke groei van deelnemers en bezoekers aantallen. Voordeel hiervan is dat het aanbod klassiekers, tweewielers, tractoren, onderdelen en automobilia beduidend toenam. Ook de komende editie verwacht de organisatie een verdere groei van deelnemers,die voor de bezoekers en deelnemers een dag van hoger niveau en kwaliteit tot gevolg heeft. De Oldtimerdag Noordscheschut biedt opnieuw plaats aan een onbeperkt aantal deelnemers en stands met auto’s, tractoren, motoren, onderdelen, miniaturen, boeken, gereedschappen, bromfietsen en aanverwante artikelen. Dit allemaal gratis zowel voor deelnemers als standhouders. Dit kunnen wij doen door een niet te vergeten groot aantal sponsoren. Wij houden het op de verharde wegen rondom het dorpshuis. Ook worden er weer toertochten gereden onder begeleiding van verkeersregelaars. De toertocht voor de auto’s bedraagd ongeveer 40km, bromfietsen ongeveer 25 km en tractoren ongeveer 20 km. Aan het eind van de dag ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering van zijn of haar voertuig. Noordscheschut ligt op een kilometer afstand van Hoogeveen.

Voor meer informatie en om in te schrijven kijk op www.oldtimerdagnoordscheschut.nl

terug naar voorpagina