• Archief
Internationale Oldtimertref op zondag 11 juli in Vaesrade (Limburg)

Internationale Oldtimertref op zondag 11 juli in Vaesrade (Limburg)

Zondag 11 juli organiseert de Limburgse Oldtimer Tref voor de 3e keer de internationale Oldtimertref. Op dit evenement komen voertuigen uit alle streken van de euregio en daarbuiten in Vaesrade (gemeente Nuth) samen om een gezellige dag te hebben. Het evenement wordt dit jaar nog uitgebreider opgezet om de immer toenemende stroom van deelnemers plaats te bieden. De organisatie heeft nu een indoorhal van 3200 m2 tot haar beschikking en het evenement wordt opgeluisterd met live-muziek. Op het buitenterrein is plaats voor ongeveer 950 voertuigen. Iedereen met een oldtimer is van harte welkom. Niet alleen personenwagens, maar ook bromfietsen, motoren, legervoertuigen, tractoren, trucks, bussen, et cetera.

De entree voor voertuighouders en 1 passagier is gratis. Overigen betalen een bijdrage van 2,50 euro. U kunt zich nu al aanmelden, dan bent u straks verzekerd van een plaatsje tussen al die andere oldtimerliefhebbers.

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op: www.limburgseoldtimertref.com of een stuur een e-mail naar info@limburgseoldtimertref.com

terug naar voorpagina