• Archief
Onschatbare Klassiekergids 20 jaar

Onschatbare Klassiekergids 20 jaar

Het is al weer twintig jaar geleden dat uitgeverij Haakman voor 12,50 gulden de eerste editie van Onschatbare Klassieker jaargids op de markt bracht. De eerste editie was 300 pagina’s groot en had een handzaam A5 formaat.

De 20ste editie van de klassiekerjaargids heeft een A4 formaat en telt maar liefst 600 pagina’s. Op deze 600 pagina’s zijn 8000 oldtimer auto’s per merk ingedeeld te vinden. Alle oldtimers staan vermeld met een kleine zwartwit foto, enkele (technische) gegevens en een indicatie van de huidige marktwaarde. Deze richtprijzen in vijf categorieën vormen een gemiddelde tussen diverse verkoopprijzen en de waarde die taxateurs hebben vastgesteld. Van een aantal merken is ook de geschiedenis in twee pagina’s beschreven.

De 2010 editie van de Onschatbare Klassieker heeft als extra 32 pagina’s gevuld met klassiekers die recent onder de veilinghamer kwamen.

De Onschatbare Klassieker 2010 is te vinden bij de betere boek- en tijdschriftenwinkel.

terug naar voorpagina