• Archief
Oude Voertuigen Dag Wijchen zondag 12 september

Oude Voertuigen Dag Wijchen zondag 12 september

Dit jaar wordt voor de zevende keer in rij de Oude Voertuigen Dag in Wijchen georganiseerd. Het evenement valt samen met het Museumweekend en tijdens de tocht is er dan ook de gelegenheid om verschillende musea te bezoeken. De deelnemers gaan gespreid op weg zodat iedereen zijn eigen snelheid kan bepalen.

Tussen 10 en 11 uur ‘s morgens worden de deelnemers in de buurt van de Kasteeltuin van Wijchen verwacht, waar men zich aanmeldt als men al van te voren had ingeschreven of waar men zich meldt om alsnog in te schrijven. Na het inschrijven en het bevestigen van de rallyschilden en eventueel eerst nog een kopje koffie gaat men op weg om de toeristische route te rijden. Dit is op individuele basis of in groepjes. Tussen tussen 16.00 uur en 16.30 uur is er een prijsuitreiking.

De Oude Voertuigen Dag Wijchen staat open voor oldtimer auto’s, vrachtauto’s, motoren en bromfietsen met een bouwjaar vòòr 1981.

Meer informatie op: www.oudevoertuigendag.nl

terug naar voorpagina