• Archief
Oldtimer Salon Limburghal-Genk zaterdag 10 en zondag 11 april

Oldtimer Salon Limburghal-Genk zaterdag 10 en zondag 11 april

Vorig jaar werd voor de eerste keer een oldtimerbeurs georganiseerd in de Limburghal in het Belgische Genk. En niet zonder succes. De beurs gaat door het leven als Oldtimer Salon Limburghal-Genk. Dit jaar is er opnieuw een Oldtimer Salon Limburghal-Genk, de 2e editie.

Het is een beurs waar diverse prestige cars en oldtimers tentoongesteld en ook verhandeld zullen worden. Daarnaast zijn er ook talrijke standjes waarop onderdelen, miniaturen, lectuur en allerhande automobilia te koop aangeboden worden. Ook dit jaar wordt de beurs als een must voor de echte oldtimerliefhebber aangeprezen, maar zeker ook de moeite waard is om met het gehele gezin te bezoeken.

Meer informatie op www.ludovdc.be

terug naar voorpagina