• Archief
Filmvoertuigen op oldtimerbeurs Rosmalen 20 en 21 februari

Filmvoertuigen op oldtimerbeurs Rosmalen 20 en 21 februari

De politiewagens uit Vet Hard, de politiemotoren uit Pietje Bell en de Buick uit Juliana. Stuk voor stuk legendarische voertuigen uit films die in het weekend van 20 en 21 februari te bewonderen zijn tijdens de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. De beurs staat deze editie in het teken van oldtimer uto’s. De filmvoertuigen zullen te zien zijn in een tentoonstelling met vitrines waarin ook foto’s en attributen uit de desbetreffende films te zien zijn. Tevens zal er een expositie worden ingericht met een geschiedenis aan vrachtwagens. Hiermee belooft deze oldtimerbeurs wederom een publiekstrekker te worden voor zowel jonge als oudere bezoekers.

Filmvoertuigen, vrachtwagens, een twaalf meter lange roze limo, maar ook oldtimers zullen indoor en het buitenterrein van Autotron Rosmalen vullen op zaterdag 20 en zondag 21 februari. Tijdens deze Internationale Oldtimerbeurs zijn auto’s te bewonderen waarmee bezoekers zo weg kunnen rijden, maar ook auto’s die aan een opknapbeurt toe zijn. Er zijn talloze stands met verzamelmateriaal en onderdelen. Er is een restauratieplein ingericht waar diverse oldtimers onder handen worden genomen, bovendien zijn er voor de liefhebber voldoende documentatie en onderdelen. Kinderen zullen voornamelijk in Eventron te vinden zijn. Hier zijn de paradepaardjes van de beurs te bewonderen, de verschillende filmvoertuigen uit bekende films als Vet Hard, Flodder, Costa en Pietje Bell.

Deze auto’s zijn afkomstig uit de collectie van filmproductiebedrijf Ajo Fliervoet. Ook is er een keur aan vrachtwagens uit vervlogen tijden te zien in een expositie met verschillende vrachtwagens van Transportbedrijf Van Geffen. Een echte eyecatcher zal de twaalf meter lange roze limousine zijn met in de kofferbak een badkuip.

De Internationale Oldtimerbeurs zal ook deze editie weer honderden verzamelaars, hobbyisten en autoliefhebbers op de been brengen. Op zaterdag 20 en zondag 21 februari is Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina