• Archief
Bremen Classic Motorshow 5 t/m 7 februari

Bremen Classic Motorshow 5 t/m 7 februari

Drie hele dagen lang, met een complete hal gewijd aan de historische motorsport, thematentoonstellingen, een motorfietsveiling en de klassieke technische workshop: het zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die de bezoeker aan de Bremen Classic Motorshow vanaf 5 tot en met 7 februari 2010 in de Messe Bremen te wachten staan.

De Historische Motorsportshow beleefde vorig jaar haar succesvolle première en zal ook in 2010 niet ontbreken. Hal 7 staat compleet ter beschikking staan aan deze tak van klassiekerliefhebberij. Er wordt druk gehandeld in onderdelen en accessoires, maar ook compleet voor race of rally geprepareerde voertuigen wisselen van eigenaar. Of zijn soms als exclusieve racers gewoon niet te koop en staan er voor de show. Verder zal de beginnende coureur worden geïnformeerd over zaken als hoe men een auto voor de autosport prepareert of welke verplichtingen er aan de racerij of het rallyrijden verbonden zijn. Niet alleen door de talloze handelaren en standhouders, maar ook tijdens de dagelijkse workshops van belangenverenigingen voor historische motorsport, zoals de FHR e.V., CHRSN of ADAC.

Steeds populairder wordt de jaarlijkse veiling van veilinghuis Thomas Beneke van bijzondere tweewielers. Ook in 2010 zullen er vele historische schatten worden aangeboden. Vanaf complete machines tot onderdelen uit privé-collecties zullen hier tegen eerlijke prijzen van eigenaar verwisselen.

Eerlijke prijzen vind je ook terug bij de particuliere verkoopmarkt. Een ‘marktplaats’ met zeldzame originele auto’s tot onweerstaanbare koopjes. Tenslotte zal er dankzij een grote onderdelenmarkt en de spectaculaire clubpresentaties voor ieder wat wils zijn.

Meer informatie: www.classicmotorshow.de/nl/

terug naar voorpagina