• Archief
Zuidlimburgse Heuvelland Oldtimertref zondag 4 juli

Zuidlimburgse Heuvelland Oldtimertref zondag 4 juli

Voor de 7e keer organiseert de St.O.C.K. (de Zuidlimburgse Heuvelland Oldtimertref) op de 1e zondag van juli haar Oldtimertref. Dit jaar is dat zondag 4 juli. Het treffen wordt gehouden in een weiland gelegen aan de kasteelhoeve van kasteel Wittem aan de verbindingsweg Vaals – Maastricht en de parkeerplaats van de Kerk te Wittem. De 5e juli is een trefpunt voor bezitters van oldtimers, oude tractoren, legervoertuigen motoren en brommers evenals moderne sportwagens.

Voor iedere doelgroep wordt een toertocht georganiseerd. Voor automobielen een tocht van ongeveer 90 km voor brommers en tractoren een tocht van ongeveer 30 km door het mooie Belgische, Duitse en Zuidlimburgse heuvelland.

Op het weiland staan standhouders en er is een kofferbakverkoop. Al bij al een mooie dag om te noteren, om deel te nemen of om al dat moois te komen bewonderen. Met een oldtimer kunt u op het terrein parkeren. U betaalt dan alleen entree.

Voorinschrijving is gewenst (en voordeliger). Tevens zijn de voorinschrijvingen verzekerd van een mooi rallyschild. De inschrijving is open en net als andere jaren zijn er deelnemers uit geheel Nederland, Duitsland en België!

Meer info en inschrijven op www.stock-oldtimertref.nl