• Archief
Klassiekerweekend Ameland 23 tot en met 25 april

Klassiekerweekend Ameland 23 tot en met 25 april

Eenmaal per jaar veranderd Ameland voor een paar dagen in het Havanna van Nederland. Het hele eiland is dan in de ban van oldtimer auto’s. Het evenement begint op vrijdagavond met een ontvangst en inschrijving. Op zaterdagmorgen gaat de oriëntatierit van start. Tijdens deze rit zijn er een aantal opdrachten, is er een leuke activiteit en is er tijd voor koffie, lunch, etc. De tocht eindigt ‘s middags om ± 15.00 uur in het centrum van Nes waar u muzikaal wordt onthaald.

Onder het genot van een drankje kunt nog even of nog lang gezellig napraten. Zaterdagavond is er een buffet met na afloop muziek. Tijdens dit buffet worden de winnaars bekendgemaakt van de prijsvraag die tijdens de tocht moet worden gemaakt.

Op zondag is er geen programma, maar heeft u alle tijd om van Ameland te genieten. Misschien kiest u dan wel voor een fietstocht door de duinen of voor een fikse strandwandeling! Meedoen aan het klassiekerweekend kan wanneer u in het bezit bent van een klassieke auto gebouwd tussen 1948 en 1977.

Voor meer informatie en de inschrijfformulieren: www.vvvameland.nl

terug naar voorpagina