• Archief
Silverstone Classic Sunday 2010 op 28 maart

Silverstone Classic Sunday 2010 op 28 maart

Op zondag 28 Maart 2010 is het weer zover. De jaarlijks terukerend Classic Sunday. Dit gratis event is zo’n succes aan het worden, dat wij ook graag iedereen hiervan willen laten meegenieten. Dit event is voor zowel de eigenaren van een oldtimer als voor de liefhebbers. Tijdens deze altijd weer supergezellige dag zijn alle oldtimers weer welkom bij Silverstone in Zwanenburg. Om met alle eigenaren en liefhebbers nog even gezellig over elkaars oldtimers te kletsen. Vanaf het terras genieten, van al het moois wat er te zien is. Ook kan men (met hun oldtimer) deelnemen aan de Silverstone Classic Toerrit. Deze keer is er tevens voor live muziek gezorgd.

Deze dag staat open voor alle vormen van gemotoriseerd klassiek (1900 t/m 1985) vervoer waaronder auto’s van exclusieve merken zoals Bugatti, Alvis en Jaguar tot de auto’s die generaties lang onze wegen gevuld hebben: VW, Ford, Opel en Citroën. Maar ook motorfietsen, met merken als Harley Davidson, Norton, BSA, Triumph en de snelle Italianen als Ducati, Laverda en Moto Guzzi. En wat te denken van de scooters en bromfietsen met namen als, Vespa, Lambretta, Heinkel, Puch, Tomos, Solex, Kreidler en natuurlijk alle niet genoemde auto, motor, scooter en bromfietsmerken.

Iedereen, die met een klassiek voertuig naar dit evenement komt, heeft de mogelijkheid om gratis aan de Silverstone Classic Toertocht deel te nemen. Een ieder kan zo ontdekken dat er onder de rook van Amsterdam en in de omgeving van Zwanenburg nog genoeg leuke weggetjes te vinden zijn. Ook voor de klassieke brommer of scooter is een leuke rit uitgestippeld.

Meer informatie over het aanmelden, het programma en de toerrit is te vinden op www.silverstone.nl

terug naar voorpagina