• Archief
Oldtimerdag Zoetermeer zaterdag 15 mei

Oldtimerdag Zoetermeer zaterdag 15 mei

Op zaterdag 15 mei organiseert de Winkeliersvereniging Dorpsstraat in Zoetermeer voor de tiende keer een “Oldtimer Dag “ voor auto’s, vrachtauto’s, bussen, bromfietsen. Natuurlijk moet er ook met oude auto’s gereden worden. In samenwerking met de Voorschotense Oldtimer Club wordt er een toertocht van circa 80 kilometer met kleine puzzelopdrachten uitgezet. De start van deze tocht is vanaf 11.00 uur. Vanaf 14.00 uur zullen de deelnemers aan de tourtocht aansluiten bij de dan al aanwezige auto’s in de Dorpsstraat voor het concours d’ Élégance. Om uw voertuig in te kunnen schrijven moet deze minimaal 25 jaar oud zijn.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op: www.dorpscentrum.nl

terug naar voorpagina